ГоловнеНовини

Всеукраїнська благодійна акція «Шлях додому»

Ольга Николаевна

Ольга НиколаевнаВсеукраїнський громадський збір пластику для допомоги постраждалим в антитерористичній операції «ШЛЯХ ДОДОМУ» , який розпочато в 2015 році і започаткований благодійним фондом «ЛЕЛЕКЕРА», продовжується.

Активну участь у цьому важливому заході бере і Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, яка вже четвертий рік, завдяки керівникам районних організацій міського Товариства в особі первинних груп, долучилася до збору пластикових кришок для виготовлення протезів для поранених бійців в АТО.

Ця акція охоплює різні аспекти громадського життя мешканців столиці, окрім медичного, ще і екологічний та соціальний, тому на засіданні Правління була прийнята до виконання.

Підводячи рік 2017 та першу половину 2018 року до Київської міської організації з подякою завітала голова благодійного фонду «ЛЕЛЕКЕРА» Тарасова Наталія Олексіївна, яка вручила Сертифікати про активну участь міської організації у вищезазначеній акції голові Київської міської організації ТСО України Ніколаєнко Ользі Миколаївні.

Тож запрошуємо приєднуватись до акції усіх бажаючих та небайдужих до цієї важливої справи членів Товариства та мешканців міста Києва!

Заступник Голови С. Соловей

present