ГоловнеНовини

Жага до швидкості

karting108 січня 2018 року за сприянням «INGUL-KART racing team» пройшов перший етап відкритого Кубку Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України з картингу.

Загальне керівництво організацією та проведенням змагання здійснювали Київська міська організація Товариства сприяння обороні України спільно з Федерацією картингу України.

Безпосередню підготовку та проведення змагання було покладено на Київську міську дитячо-юнацьку спортивно-технічну школу з автомотоспорту ТСО України.

kartingЗмагання проходили відповідно до затвердженого Положення та Правил і були поділені на три вікові групи: молодші юнаки (6-8років), старші юнаки (9-11 років) та юніори(12-16 років), також був окремий залік серед дівчат на картах класу «хобі-карт». Всього у змаганнях взяли участь 23 спортсмени, серед них четверо дівчат.

Боротьба за першість була напруженою, але на трасі панувала здорова конкурентна атмосфера. Адже шалену підтримку юним гонщикам надавала команда вболівальників – з друзів та рідні, а також пересічних глядачів.

Видовищні перегони напрочуд яскраво демонстрували неабиякий хист та спортивну майстерність кожного, і, звичайно ж, віру та неодмінне прагнення до перемоги. Адже кожен з учасників, маючи жагу до швидкості та захоплення автоспортом, зміг на собі відчути дух суперництва – в боротьбі за звання найшвидшого картингіста.

karting2Хочемо зазначити, що змагання з картингу вперше відбулися взимку і надіємося стануть традиційними, враховуючи зацікавленість з боку учнів, які проводять свої канікули активно і спортивно.

Переможці змагань були нагороджені Кубками та Дипломами, а також всі команди, що приймали участь у змаганнях були нагороджені Грамотами за активну участь від Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України.

Головний суддя змагань: І.С. Кияниченко