ГоловнеНовини

Чемпіонат міста Києва з радіоспорту!

radio4Відповідно до Плану спортивно-масових заходів міста Києва на квітень 2019 року, відбувся чемпіонат міста Києва серед дорослих та юнаків зі спортивної радіопеленгації. У змаганнях, які проводилися в 9 категоріях, взяли участь 82 учасника. Міські змагання слугували підготовці збірників столиці до всеукраїнських та міжнародних змагань, які заплановані на травень-липень місяці. Тож змагальна підготовка до літнього спортивного сезону розпочалася і йде повним ходом, адже досвідчені тренери, знають як і коли підвести на пік спортивної форми спортсмена. А тренерський професіоналізм тренерів з радіоспорту: Веліканових Надії та Миколи, Миколи Іванчихіна, Людмили Запорожець, Володимира Мінакова та Анатолія Петровського серед фахівців з радіоспорту в Україні доволі відомий.

В міських змаганнях проводився не тільки відбір спортсменів до складу збірних команд України у різних вікових категоріях, а й виступи талановитої спортивної молоді, яка найближчим часом буде виступати в збірних командах України. Радіоспорт — це дуже важливий вид спорту, багато чого навчає в житті, розвиває кмітливість, швидку реакцію, уміння орієнтуватися на місцевості, витривалість, стресосприйняття і багато інших навичок, необхідних для швидкого та напруженого життя у сьогоднішньому часі.

А ще особливо хочеться відмітити, що ці талановиті тренери та спортсмени, є членами міського Товариства сприяння обороні України, і що завдяки їм про Товариство сприяння обороні України знають не тільки в Україні, а і за її межами!

Помічник Голови Т. Кошова