ГоловнеНовини

Змагання з кульової стрільби та підсумки 5-ї Спартакіади міського Товариства!

strelba97 травня 2019 року відбулися змагання з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки, які завершили 5-у Спартакіаду Київської міської організації ТСО України. Захід відбувся на базі стрілецького тиру ТОВ «Тактика» Дніпровського спортивно-технічного клубу ТСО України. Свою влучність у стрільбі продемонстрували 13 команд від районних організацій міського Товариства. За високими спортивними результатами, які показали майже всі учасники змагань, відчувається регулярність зі стрільби та велике бажання до перемоги.

Тож, особистий залік серед жінок та чоловіків має такий вигляд:

І місце – Міщук Оксана, Дарницька РО ТСОУ;
ІІ місце – Кузьменко Таїсія, Печерська РО ТСОУ;
ІІІ місце – Діхтярьова Віта, Дарницька РО ТСОУ.

І місце – Хміль Роман, Печерська РО ТСОУ;
ІІ місце – Мартинюк Юрій, Солом’янська РО ТСОУ;
ІІІ місце – Карук Артемій, Печерська РО ТСОУ.

В командній першості найвлучнішими стрільцями виявились команди Печерської РО ТСОУ — І місце, Дарницької РО ТСОУ — ІІ місце та Солом»янської РО ТСОУ – ІІІ місце.

Переможців та призерів в особистому та командному заліках було нагороджено кубками, медалями, дипломами та грамотами від Київської міської організації ТСО України.

Завершилася 5-а Спартакіада Київської міської організації ТСО України, маючи своїх призерів та переможця у загальнокомандному заліку.

Командами-призерами стали:

І-е місце – Дарницька районна організація ТСО України;
ІІ-е місце – Деснянська районна організація ТСО України;
ІІІ-є місце – Печерська районна організація ТСО України.

Вітаємо призерів та переможця 5-ї Спартакіади з вдалими виступами та хорошими результатами. Оргкомітет змагань прийняв рішення про розширення та збільшення видів спорту в наступній Спартакіаді, тож далі буде ще цікавіше.

Головний суддя Спартакіади,
суддя національної категорії К. Дульцев