ГоловнеНовини

Дитяча гра-квест «Козачата Фест»

kozachata22В кінці квітня в Деснянському районі міста Києва відбулася дитяча гра-квест «Козачата Фест» в якій взяли участь учні початкових шкіл району. Захід пройшов на базі спеціалізованої школи І ступеня № 322 з поглибленим вивченням англійської мови. Команди-учасники (рої) гри-квесту, а їх було шість, зі шкіл: СШ №322, СШ №311, СНВК «Лісові дзвіночки», СНВК «Усмішка», СНВК «Київські каштани» та СНВК «Деснянка» підготувалися добре, показавши свої уміння у практичних конкурсах: «Ватра», «Українська та козацька кухня», «Влучний стрілець», «Перетягування канату», «Таборування», «Смуга перешкод», «До сну готуйсь!». Хочеться відмітити, що всі команди були згуртовані, дружні і веселі під час проходження етапів змагань, адже кожен прагнув перемогти.

Активну підтримку у змаганнях діти отримали від організаторів цього чудового заходу: управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, Київської міської організації Товариства сприяння обороні України, Деснянської районної організації Товариства сприяння обороні України, інституту Управління державної охорони України і звичайно батьків учасників. Методисти з викладання предмету «Захист Вітчизни» управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації організували виставку зброї та провели майстер-клас по розбиранню та збиранню автомата Калашникова. Учні мали можливість послухати цікаву лекцію про види зброї і навіть спробувати власноруч розібрати автомат.
Взагалі, захід пройшов на високому патріотичному підйомі, засвідчивши, що Україна – понад усе! Величезна гордість в обличчях дітей під час виконання гімну України, тримання руки на серці, а також власний спів, це вже свідома позиція майбутніх захисників нашої України!

Завершення дитячої гри-квесту «Козачата Фест» відбулося урочисто і весело, усі команди-учасники і кожен учасник були з нагородами від управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації та Київської міської організації Товариства сприяння обороні України у вигляді кубків, медалей, дипломів, грамот, блокнотів, ручок, футболок з логотипом Товариства сприяння обороні України.

Помічник Голови Т. Кошова