ГоловнеНовини

Змагалися «шумахери» міського Товариства!

shumaher265-а Спартакіада Київської міської організації Товариства сприяння обороні України набирає обертів, 25 квітня 2019 року на базі Дніпровського спортивно-технічного клубу відбулися змагання з фігурного водіння автомобіля серед районних команд міського Товариства. До складу команд входили як чоловіки так і жінки з 9 районів столиці. Проведенню змагань сприяла чудова погода, гарний настрій учасників та величезне бажання до перемоги.

Тож з офіційним відкриттям змагань, проведенням інструктажу та тренувальних заїздів, розпочалися запеклі баталії серед учасниць, а потім серед учасників.

Цьогорічні змагання виявили нових «зірочок» у фігурному водінні автомобіля серед жінок, так чемпіонкою стала представниця Печерської районної організації – Христич Олена, другу сходинку посіла – Комісарова Тетяна з Шевченківської організації і третьою була – Кузьміна Ірина з Солом»янського району.

У чоловіків призерами стали: І-е місце посів – Прохорський Григорій з Деснянської районної організації, ІІ-е місце за Старжинським Вадимом з Дарницької районної організації і ІІІ-є місце виборов Васьковець Володимир — Святошинська районна організація.

В командному заліку, призові місця посіли відповідно:

— І-е місце Печерська РО;
— ІІ-е місце Дарницька РО;
— ІІІ-є місце Деснянська РО.

Нагороди від Київської міської організації ТСО України, організатора цих змагань, у вигляді грамот, дипломів, медалей та кубків отримали усі призери в особистому та командному заліках.

На цьому змагання Спартакіади не закінчуються, залишився останній вид змагань — кульова стрільба.

Помічник Голови Т. Кошова