ГоловнеНовини

Готуємо спеціалістів з морської справи!

aqualang1З 07 жовтня 2019 року по 13 листопада 2019 року, на базі Київської морської школи ТСО України, проходило навчання водолазів 3 класу III групи. Вступити до лав нашої школи мали змогу усі бажаючі хлопці, без хронічних захворювань з хорошим об’ємом легенів, які вміють добре плавати і здатні добре переносити перепади тиску. Тож, в даний період навчатись виявили бажання 10 осіб.

Заняття проводили досвідчені фахівці: водолазні спеціалісти, інструктори, які мають не аби який досвід роботи та нараховують не одну тисячу годин роботи під водою. А також високий досвід викладання, що налічує велику кількість учнів, які здобули знання професії — «Водолаз».

Заняття проходять за спеціально створеним планом навчання та включають в себе: теоретичну частину, під час якої учень має змогу побачити діюче обладнання, спорядження водолаза. Кабінети, де проходить навчання обладнанні спеціальними макетами, де зображено інформацію необхідну для знань водолазам. Наступним етапом є проходження практичного навчання. Наші учні відпрацьовують уміння та навички на березі річки Дніпра, здобуваючи практичний досвід, а після цього складають комплексний іспит. Всі учні залишились задоволеними проведеним навчанням, навіть записались на навчання з інших спеціальностей у подальшому у нашій школі.

Після закінчення навчання, в урочистій обстановці, учні отримали особисті книжки водолазів та свідоцтво про здобуття професії «Водолаз».

Директор Морської школи
Київської міської організації ТСО України Олександр Андрощук