ГоловнеНовини

ІІ- міський Тур Всеукраїнського конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ — 2019»!

uchitel30В рамках проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2019» — номінація «Захист Вітчизни», в місті Києві з 25 січня по 01 лютого 2019 року відбувся міський тур. Серед 11 учасників – конкурсантів були досвідчені викладачі навчальних закладів міста Києва, які мають високий професіоналізм та авторитет серед своїх колег.

Конкурс складався з 5 випробувань, а саме: «Тестування з фахової майстерності», «Методичний практикум», «Проект», «Урок» та «Практична робота».

Хотілося б зазначити, що передувала початку конкурсу, цікава зустріч та напутні слова для конкурсантів та членів журі від керівника Київського військового ліцею імені Івана Богуна – Героя України, генерал-майора Гордійчука Ігоря Володимировича. А розповісти бойовому генералу було про що, основним меседжем в його словах було сказано, що захист України та підготовка нової хвилі патріотично налаштованих викладачів, які могли б донести до учнівської молоді професійний підхід до вивчення військової справи та предмету «Захист Вітчизни» вкрай необхідна!

Тож, за підсумками тижневого «марафону», призерами ІІ-го міського туру Всеукраїнського конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2019» стали:

І-е місце посів методист управління освіти Подільської районної державної адміністрації міста Києва, викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗЗСО гімназії №107 «Веденська», учасник антитерористичної операції на сході України, а також заступник голови Подільської районної організації Товариства сприяння обороні України – Лисаченко Володимир Васильович.

ІІ-е місце виборов Биченко Євген Леонідович – викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗЗСО №1.

ІІІ-є місце, в запеклій конкуренції виборов Моісєєв Василь Володимирович — викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗЗСО №186.

Підведення підсумків, яке відбулося в Київському ліцеї імені Івана Богуна, ще раз засвідчило про правильність розвитку підготовки кадрів, пошуку талановитих та патріотичних викладачів, адже важливість на сьогодні викладання предмету «Захист Вітчизни», стоїть в одному ряду в забезпеченні національної безпеки і оборони України.

На завершення, призери конкурсу та організатори цього заходу отримали подяки від Голови Київської міської організації Товариства сприяння обороні України — Ніколаєнко О.М., ще раз засвідчивши, що міське Товариство і надалі сприятиме в організації та проведенні різноманітних конкурсів, фестивалів, спартакіад, спортивних змагань та співпрацюватиме з навчальними закладами міста Києва.

Заступник Голови С. В. Соловей