ГоловнеНовини

Військово-патріотичний захід «День призовника»

photo9Щорічний військово-патріотичний захід «День призовника» серед навчальних закладів професійно-технічної освіти міста Києва відбувся на базі інституту спеціального зв»язку та захисту інформації, що входить до складу навчальних інститутів Національного технічного університету імені Ігоря Сікорського.

Інститут, який створений 12 років тому, існує як сучасний навчальний заклад і готує фахівців з комп»ютерної науки, кібербезпеки, телекомунікації та радіотехніки.

Тож, кращі юнаки та дівчата 1-3 курсів з навчальних закладів профтехосвіти столиці змогли побачитись, послухати та поспілкуватися з викладачами, та студентами інституту в якому є також військова кафедра і вивчення військової справи починається з першого курсу навчання, про умови навчання, побутове та культурно-спортивне життя студентів.

Ну і нарешті цікава екскурсія з ознайомленням з сучасною військовою зброєю, яка стоїть на озброєнні в Збройних Силах України.

Хочу зазначити, що в професійно-технічних навчальних закладах міста, створені і функціонують 15 первинних осередків міського Товариства сприяння обороні України. Надалі проводиться активна робота по залученню нових первинних груп та нових членів Товариства з числа учнівської молоді та викладацького складу в навчальних закладах міста Києва.

Помічник Голови Т. Кошова