ГоловнеНовини

Чемпіонат України з радіоспорту, як етап підготовки до європейських та світових змагань!

Попри пандемійні труднощі і негаразди в Україні, все ж, деяким видам спорту вдається проводити спортивні змагання. Так, з 25 по 27 вересня 2020 року у місті Нетішин, Хмельницької області відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на середніх дистанціях серед юнаків та дівчат.

Захід зібрав 5 збірних команд з Сумської, Хмельницької, Вінницької, Львівської областей та міста Києва. Беручи до уваги, що всі 5 регіонів, є основними у розвитку цього цікавого виду спорту в Україні, то і були зібрані майже усі найсильніші та найталановитіші молоді радіоспортсмени.

Самі змагання проходили у вікових категоріях: 12, 14 та 16 років, серед юнаків та дівчат. Протягом цих днів, радіоспортсмени показали високі результати, несподіванка вийшла у загальнокомандному заліку, київські оборонці, які вважалися фаворитами змагань, поступилися першим місцем команді Сумської області, посівши друге місце, третіми стали господарі змагань – Хмельницька область. Взагалі, спортсмени-кияни завоювали 14 медалей, з яких: 6 золотих, 4 срібні та 4 бронзові. Серед наших «зірочок», призові місця посіли: Чаруха Аня, Деремед Аня, Єрофєєв Гліб, Тромса Кирило, Стаценко Павло, Орлов Антон, Доленко Олександра, Білецький Кіріл та Лучкань Вероніка.

Тренер з радіоспорту ДЮСШ «Віраж»,
суддя національної категорії Микола Іванчихін