ГоловнеНовини

Проведення спортивно-масових заходів в умовах пандемії коронавірусу

ТСОУ

30 вересня 2020 року відбулося засідання міської методичної секції викладачів предмету «Захист України» закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва. Засідання відбулося в он-лайн режимі і до якого були долучені 24 навчальні заклади, зазначимо, що на сьогодні усі навчальні заклади столиці технічно оснащені для проведення роботи в надзвичайних умовах.

До наради долучилася і Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, яка на сьогодні є одним з надійних партнерів Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Одним з основних питань наради, було обговорення та виконання Плану спільних національно-патріотичних, спортивно-масових заходів міського Товариства, управління закладів вищої освіти, професійної освіти та прогнозування цільових програм Департаменту освіти і науки КМДА та Київського міського військового комісаріату на 2020-2021 навчальний рік в особливих умовах. Як було сказано багатьма виступаючими при обговоренні, обставини, що склалися сьогодні спонукають нас до пошуку нових форм організації та проведення заходів. Тож представниками від вищезазначених організацій був запропонований варіант з проведення багатоетапної спартакіади серед допризовної молоді, врахувавши результати показані на змаганнях у навчальному закладі і автоматично зарахувавши їх до заліку у міських змаганнях з визначенням переможців та призерів міського етапу. Такі ж варіанти запланували і в інших змаганнях, провівши концентрацію практичних змагань у найближчі місяці в навчальні заклади, з надією на закінчення карантинних обмежень вже у 2021 році.

Заступник Голови Сергій Соловей