ГоловнеНовини

Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації!

Протягом 4-х днів місто Вінниця на своїх спортивних базах, приймало Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації (ІІІ-ІV рангу). Змагання, що проходили в екстремальних умовах, в звязку з обмеженнями із за карантину, все ж зібрало 9 команд з областей України та міста Києва.

Основу збірної команди міста Києва склали вихованці дитячо-юнацької спортивної школи з радіоспорту «Віраж», яка є первинним осередком Київської міської організації ТСО України, а також і спортивним «флагманом» міської організації.

Приємно відзначити, що вже декілька десятиліть навчальний заклад працює і розвивається, у багатьох спортсменів та тренерів з»явилися спортивні династії, які приносять славу і піднімають авторитет Товариства, а також готують спортивний резерв для збірної команди України.

Ось і цього разу до «збірників» України, були долучені і найближчий резерв з числа учнів ДЮСШ з радіоспорту «Віраж». Тож склад команди «міських оборонців» був доволі вагомим та ефективним, що і показали результати змагань.

Беручи до уваги специфіку змагань з радіоспорту, змагання проходили у 4 дні і кожен день була нова траса: в Зарванці, Стрижавці, Сабарові та Лісопарку, тож кожен раз починати потрібно було все спочатку.

У підсумковому протоколі багатоденних змагань, команди посіли слідуючі призові місця:

1 місце – Вінницька область – 1118 очок;
2 місце – місто Київ – 1115 очок;
3 місце – Донецька область – 1043 очки.

На завершення, в особистому заліку, кияни завоювали: 12 золотих, 12 срібних та 19 бронзових медалей, що є дуже хорошим доробком до загальної скарбнички рейтингу навчального закладу, а також міського Товариства.

Щирі вітання спортсменам та їх тренерам, за їх самовіддану працю і хороші результати, на разі наші спортсмени готуються до нових змагань, а це чемпіонат Європи, що відбудеться у Болгарії у вересні місяці ц. р., тож побажаємо вдалих стартів та нових перемог!

Заступник директора
ДЮСШ з радіоспорту «Віраж» Людмила Запорожець