ГоловнеНовини

Батьківське серце!

Під такою назвою минулої неділі відбувся важливий захід, який мав на меті вшанування пам’яті Героїв російсько-української війни та вручення оберегів «Батьківське серце» з викарбуваним ім’ям рідної людини, їхнім дітям.

Споконвіків українці боронили свою волю, незалежність, прагнення до свободи, українська земля щедро полита кров’ю її захисників і безсмертні душі вбитих на війні відійшли у небеса.

Слова вдячності Героям загиблим у війні, чия громадянська мужність і відданість Україні та військовій присязі навічно закарбовані у серцях українців, лунали з уст військових побратимів, волонтерів, рідних загиблих воїнів, а ще священник провів молебен за упокій душ та царство небесне Героїв!

Такі заходи проводяться не вперше, вже кілька років їх проводить громадська організація «Бойове братерство України», в 21 області України проведені вищезазначені заходи, вперше керівництво цієї організації звернулося до міського Товариства про допомогу у його організації та проведенні в місті Києві на базі Будинку Товариства сприяння обороні України, і звісно ж міські оборонці надали всіляку допомогу і підтримку.

Такі проекти та заходи потребують підтримки з боку усіх небайдужих до долі України людей, вони об’єднують, роблять нарід сильним та мужнім, готовим до захисту Батьківщини!

Заступник голови Сергій Соловей