ГоловнеНовини

Ми виховуємо патріотів!

Під таким гаслом проводяться усі національно-патріотичні та спортивно-масові заходи, що проходять за участю Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Тож з великим ентузіазмом та бажанням організовувати заходи сприймають в Управлінні закладів вищої освіти, професійної освіти та прогнозування цільових програм Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), Департаменті молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), Київській міській організації ТСО України та за участю резервістів з Територіальної оборони міста Києва. Це сьогодні основна команда організаторів усіх заходів, що стосується національно-патріотичного виховання та спортивно-масової роботи у місті Києві.

Підтвердженням цих слів є проведення ІІ-етапу відкритих змагань з вогневої підготовки, до річниці пам’яті Героїв Крут, «Влучний стрілець» серед команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва. 10 лютого 2021 року на базі ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» відбулися змагання зі спорядження магазину набоями автомату Калашникова та розбір та збір автомату Калашникова.

Хороший «супротив» учасникам-юнакам, робили учасниці-дівчата, які вправно і швидко виступали в обох видах змагань.

І все ж найкращі результати показали учасники з навчальних закладів де рівень підготовки та відповідальність керівника з викладання предмету «Захист України» на високому професійному рівні, а це:
— ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», керівник — Куцих О. О.;
— ДВНЗ «Київська академія водного транспорту імені Петра Конашевича-Сагайдачного «Київське вище професійне училище водного транспорту», керівник — Чалиш О. Г.;
Київський професійний будівельний ліцей, керівник — Проценко В. Г.;
— ДНЗ Київський професійний ліцей транспорту, керівник — Сварник М. А.
Ну і на завершення, знову ж таки, в зв’язку з карантинними обмеженнями, нагородження команд та самих учасників заплановано окремо, і за кілька днів воно відбудеться в Будинку Товариства сприяння обороні України.

Головний суддя,
суддя національної категорії Костянтин Дульцев