Новини

Готуємо захисників України!

В умовах війни України з московською ордою, усі українці налаштовані на Перемогу та знищення ворога і звільнення окупованих територій України, які ворог захопив в лютому місяці ц.р., здійснивши віроломний напад і вторгнення на нашу землю. В цей важкий час Київська міська організація ТСО України намагається сприяти та допомагати усіма можливими силами, для оборони України, в тому числі і приймає активну участь у військово-спортивних змаганнях серед учнівської молоді столиці.

Тож, відповідно до Стратегії національно-патріотичного виховання, затвердженої Указом Президента України від 18.05.2019, № 286/2019 , в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та з метою виховання юних патріотів України, а також до відзначення Дня Збройних Сил України, управління освіти Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації спільно з Деснянською районною організацією ТСО України та районною організацією Товариства Червоного хреста України у м. Києві протягом двох днів провели районні військово-спортивні змагання «Юні захисники та захисниці України».

Активну участь у проведенні вищезазначених змагань взяли Рада правління Деснянської районної організації ТСО України, на чолі з головою Шведовим Дмитром Юрійовичем. Районна організація надала свої споруди, а саме: класи для проведення змагань зі спорядження магазину автомату АКМ, розбирання та складання навчального автомату АКМ, а також тир для проведення стрільби з малокаліберної гвинтівки.

Також, у навчальних закладах № 322 та № 307 були проведені змагання з тестування «Саперна підготовка, метання гранати», а також Медичний блок з теоретичної та практичної підготовки щодо надання домедичної допомоги населенню, що є надважливою складовою в сьогоднішніх реаліях військового часу. У змаганнях взяли участь більш як 100 учасників від шкіл Деснянського району міста Києва.
Готуємо оборонців, захищаємо Україну!

Заступник голови
Деснянської РО ТСО України Юрій Медвецький