Новини

Київ – столиця радіоспорту в Україні!

В умовах, коли в Україні йде агресивна повномасштабна війна з московськими окупантами, члени міського Товариства, а саме, юнаки, юніори та дорослі змогли знайти можливість провести навчально-тренувальні збори, а також успішно виступити на змаганнях найвищого європейського та світового рівнів.

Протягом трьох місяців збірна команда України з радіоспорту, в якій левову частку складає «Київська спортивна дружина» дитячо-юнацької спортивної школи з радіоспорту «Віраж», прийняла участь у 5 міжнародних змаганнях: Кубку Європи, Чемпіонаті Європи, двох Чемпіонатах світу та Кубку світу, які проходили в Словаччині, Польщі, Румунії та Болгарії.

Можливість повноцінних тренувань та підготовки спортсменів, адже усі вони перебували за кордоном, стала можливою завдяки спільним зусиллям Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та тренерсько-викладацького колективу ДЮСШ з радіоспорту «Віраж», а саме: директора Євгена Колодяжного, заступника Людмили Запорожець і тренерів Надії та Миколи Веліканових.

Патріотичне бажання виступити та показати якнайкращі результати, і отримати нагороди під звучання гімну України, це і є найкраща нагорода для спортсменів України! А за підсумками цих 5-ти змагань вихованці ДЮСШ з радіоспорту «Віраж», і вони ж члени міського Товариства завоювали: 31 золоту, 28 срібних та 17 бронзових медалей!

Це великий успіх колективу, який підготував призерів! Тож хочемо побажати нашим спортсменам та їх тренерам подальших, і таких же вдалих результатів на наступних змаганнях, а ми віримо, що московські загарбники не зможуть нам у цьому завадити!

Україна була, є і буде!

Методист ДЮСШ з радіоспорту
Анатолій Петровський