Новини

До дня українського добровольця!

12 березня 2023 року у місті Києві на картинговій трасі «Скі Мол» відбулися змагання 1-го етапу відкритого чемпіонату міста Києва серед членів Товариства сприяння обороні України та учнівської молоді столиці, присвячені Дню Українського добровольця, організаторами яких виступили Київська міська організація ТСО України і Київська міська дитячо-юнацька спортивно-технічна школа з автомотоспорту.

В змаганнях прийняло участь 35 спортсменів з 5 організацій міста Києва, а саме: підлітковий спортивно-технічний клуб «Святошин» Святошинського району міста Києва, Київська міська дитячо-юнацька спортивно-технічна школа з автомотоспорту, навчально виховний центр Солом’янського району міста Києва, Український державний центр позашкільної освіти МОН України, «Скі Мол Київ», в такій же послідовності і посіли місця в командному заліку у вищезазначеному переліку.

Змагання проводились у 4-х вікових групах: діти 6-8 років, підлітки 9- 11 років, юнаки 12-16 років, дорослі і старше 17 років і в окремому заліку серед дівчат.

На урочистому відкритті змагання було виконано Гімн України та хвилиною мовчання вшанована світла пам’ять громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії московської федерації проти України.

Змагання пройшли цікаво та з бажанням продовжити підвищувати свою спортивну майстерність юними спортсменами, а призери змагань були нагороджені медалями, дипломами та грамотами від організаторів.

Попереду ще 4 етапи вищезазначених змагань, які плануються проводитися на картингових трасах «Скі Мол» і автодрому «Чайка» Товариства сприяння обороні України.

Заступник директора
ДЮСТШ з автомотоспорту,
суддя національної категорії Іван Кияниченко