Новини

Змагання юних «Шумахерів»!

248395117Одного разу Міхаеля Шумахера запитали, чим відрізняється картинг від Формули-1? «Практично нічим, хіба що тільки в Формулі-1 динаміка розгону і швидкості вище» — відповів він. Саме з картингу починав свою кар’єру гонщика М.Шумахер.

28 травня на картинговій трасі підприємства «Автодром «Чайка» ЦК ТСО України відбувся відкритий чемпіонат Голосіївського району м. Києва з картингу на Приз Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСОУ 2016 року.

Організаторами змагань є Київська міська організація ТСО України, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, Федерація картингу України.
Безпосередню підготовку та проведення змагань здійснював фізкультурно-оздоровчий центр «ЦСДЮСК «Голосієво» та Київська міська дитячо-юнацька спортивно-технічна школа з автомотоспорту ТСО України.
Це треті змагання спортивного сезону 2016 року для картингістів м. Києва та Київщини, в яких беруть участь спортсмени київських дитячо-юнацьких спортивних шкіл та клубів, позашкільних навчальних закладів, а також клубна команда з міста Бориспіль.

У змаганнях брало участь 28 спортсменів із п’яти команд. Змагання проводились у особисто-командному заліках у трьох вікових групах: молодші юнаки (6-7 років); старші юнаки (8-11 років), юніори (12-16 років юнаки та дівчата). Подивитись змагання та підтримати юних спортсменів прийшли шанувальники цього виду спорту, і звісно батьки та рідні спортсменів, товариші.

Спортсменів вітали: представник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Прокопенко та перший заступник Голови Київської міської організації ТСО України Єрмак Олександр Миколайович.

Змагання проходили відповідно до затвердженого Положення та Правил змагань, при активній підтримці вболівальників, глядачів та друзів спортсменів. Спортивна боротьба на трасі як завжди була напруженою. Шалений азарт і гострота відчуттів дозволили за короткий час отримати потужний заряд адреналіну, бадьорості і позитивних емоцій! Гонки на трасі дали можливість з’ясувати хто є самим вправним водієм серед дітей та молоді, і можливо, в майбутньому зможе досягти вершини автомобільного спорту, ставши пілотом Формули-1 або просто хорошим водієм.

Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями, дипломами та грамотами. Результати змагань додаються.

Помічник Голови з військово-патріотичної
та спортивно-масової роботи О.Вязіна

Результати змагань відкритого чемпіонату Голосіївського району м. Києва на Приз Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України 2016 року:

ПРИЗЕРИ ЗМАГАННЯ:

 

Молодші юнаки 6-7  років

Місце П.І. по батькові Команда
1 Сай-Мітряєв Валентин КМ ДЮСТШ з автомотоспорту
2 Потапенко Ігнат НВК Солом’янського р-ну м. Києва
3 Лобановський Микита ПСТК «Святошин» м. Київ

 

Старші юнаки 8-11 років

Місце П.І. по батькові Команда
1 Христич Микита ПСТК «Святошин» м. Київ
2 Стаховський Олександр ПСТК «Святошин» м. Київ
3 Школьний Денис ПСТК «Святошин» м. Київ

 

Юніори  12-16 років

Місце П.І. по батькові Команда
1 Раков Олександр ПСТК «Святошин» м. Київ
2 Мерзлюк Марія НВК Солом’янського р-ну м. Києва
3 Нестеренко Денис КК «Бориспіль-Карт»

 

Юніоризалік серед дівчат

Місце П.І. по батькові Команда
1 Мерзлюк Марія ПСТК «Святошин» м. Київ
2 Клименко Марія ПСТК «Святошин» м. Київ
3 Сай-Мітряєва Софія КМ ДЮСТШ з автомотоспорту

 

Командний залік

Місце Команда
1 НВК Солом’янського р-ну м. Києва
2 ПСТК «Святошин» м. Київ
3 КК «Бориспіль-Карт»
4 КМ ДЮСТШ з автомотоспорту
5 ЦТДЮ «Веркон» Святошинського р-ну  м. Київ