ГоловнеНовини

Атестації керівників — як етап оцінки діяльності колективів навчальних закладів КМО ТСО України.

IMG_833827 вересня 2018 року в Київській міській організації ТСО України була проведена атестація керівних кадрів навчальних закладів міського Товариства. Атестація була запланована на квітень 2018 року, але в зв’язку з проведенням комплексної перевірки діяльності Київської міської організації Товариства сприяння обороні України в школах та спортивно-технічних клубах організації, рішенням атестаційної комісії була перенесена на вересень 2018 року.

Зважаючи на обставини, керівники отримали більш досконаліше підготуватися, детальніше вивчити стан справ в підпорядкованих навчальних закладах, оцінити внесок кожного працівника, а саме: у питаннях навчально-виробничого процесу, щодо збільшення об’ємів платної підготовки, вдосконалення фінансово-господарської діяльності, дотримання трудової дисципліни та проаналізувати робочі настрої в колективах.

Як показали результати комплексної перевірки, діяльність керівників навчальних закладів була спрямована на усунення виявлених недоліків, пошук ефективних заходів для організації в трудових колективах взаєморозуміння та усвідомлення відповідальності кожного працівника щодо виконання статутних завдань.

Професіоналізм та вимогливість в першу чергу до себе, як керівників навчальних закладів, наполеглива праця колективів стала визначною в оцінці виконання службових обов’язків керівників в ході проведення атестації.

IMG_8330Символічним стало те, що атестація керівників та їх заступників відбулась в день 27-ї річниці заснування Товариства сприяння обороні України, що надихало на святковість та гордість, що є така організація — Київська міська організація Товариства сприяння обороні України!

Атестація проводилась згідно «Положення про атестацію педагогічних працівників ГО «ТСО України» (зі змінами, внесеними Постановою Ради правління Товариства від 06 грудня 2017 року протокол № 13, згідно з новою редакцією Закону України «Про освіту»).

Вимоги до атестації керівних кадрів визначені в постановах Ради правління ГО «ТСО України»:
— протокол № 08 від 05 вересня 2017року;
— протоколу № 02 від 26 жовтня 2017 року.

Атестаційна комісія створена наказом Київської міської організації ТСО України № 49, від 20 грудня 2017 року зі змінами, внесеними наказом № 44/1 від 19 вересня 2018 року.
На підставі вищезазначених документів було видано розпорядження про проведення засідання атестаційної комісії.

В ході засідання були заслухані характеристики керівників, які атестуються, атестаційна комісія досконально вивчила досвід роботи кожного керівника, відзначила здобутки та надала рекомендації в досягненні більших результатів в роботі. Адже від вдалої роботи кожного керівника залежить успіх в повсякденних справах навчального закладу, а також в цілому міського Товариства.

За результатами проведеної атестації, керівників, які були атестовані з визначенням «займаній посаді відповідає» привітали голова та члени комісії побажавши їм подальших успіхів в роботі, згуртованості в колективах, що стане запорукою досягнення ще кращих показників в їх діяльності.

На цьому робота атестаційної комісії не закінчується, для трьох керівників, які отримали зауваження під час комплексних перевірок і не усунули недоліки, атестація буде проведена додатково.

Голова атестаційної комісії,
Перший заступник Голови Київської
міської організації ТСО України О. М. Єрмак