ГоловнеНовини

На призи Київської міської ДЮСТШ з автомотоспорту ТСО України!

19 жовтня 2019 року на спортивно-технічній базі «Чайка», що знаходиться в Києво–Святошинському районі відбувся 3-й Етап відкритого Чемпіонату м. Києва з картингу на призи Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України.

Змагання, які започатковані кілька десятків років навчальним закладом, проводяться регулярно і кожного року восени, цей рік зібрав на старти картингістів-спортсменів з 4 навчальних закладів.

То ж змагання пройшли дуже цікаво, а цьому надихнула сонячна погода та хороший настрій учасників та суддів. Після закінчення змагань, головний приз, а це Кубок КМ ДЮСТШ ТСО України, отримала команда господарів Київської міської ДЮСТШ з автомотоспорту, друге місце посіла команда НВК Солом»янського району м. Києва, третіми стали команда ПСТК «Святошин» м. Києва і четверта команда – Українського державного центру позашкільної освіти, в особистому заліку усі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями.

Любов до спортивної техніки з дитинства, обов»язково знадобиться в майбутньому житті юних спортсменів, тож успіхів у змаганнях та нових перемог на картингових трасах!

Директор
КМ ДЮСТШ з автомотоспорту ТСО України В. Білик