ГоловнеНовини

Навчання в умовах пандемії

Великі випробування для усього світу, України, в тому числі і навчальних закладів Київської міської організації ТСО України викликані коронавірусом COVID-19, кардинально змінили життя населення та ставлення до оточуючого середовища.

То ж «перелаштовуватися» приходиться швидкими темпами, адже на сьогодні стоїть питання — виживання людства. Звісно життя продовжується, усі потреби населення нікуди не поділися, і отримання водійських посвідчень слухачами навчальних закладів також.

Беручи до уваги законодавчі акти України щодо боротьби з коронавірусом, навчальний заклад «Дарницька автомобільна школа ТСО України» перебудувала свою роботу згідно сучасних стандартів, а також запровадив жорсткі протиепідеміологічні заходи, які включають:

— проведення роз»яснювальної роботи серед слухачів, щодо необхідності використовування в навчальному процесі захисних масок, рукавичок та засобів дезинфекції усіма учасниками навчального процесу;

— забезпечення всіх навчальних, службових приміщень та навчальної автомобільної техніки дозаторами деззасобів;

— Організацію господарською групою систематичної обробки навчальних та службових приміщень дезінфікуючими засобами та їх систематичне провітрювання.

Враховуючи, що одним з головних Статутних завдань Товариства є участь у освітній діяльності та підготовці робітничих кадрів масових технічних професій, то на думку багатьох фахівців та слухачів, навчальний заклад «Дарницька автомобільна школа ТСО України» в сьогоднішніх умовах успішно, професійно і якісно виконує статутні завдання.

Методист
НЗ «Дарницька автомобільна
школа ТСО України» Іван Припута