ГоловнеНовиниСуспільство

Героям присвячується!

В рамках Плану роботи Координаційного центру військово-патріотичного виховання та оборонно-спортивної роботи та з метою військово-патріотичного вишколу допризовної молоді столиці з 20 по 22 квітня 2016 року на базах військової частини В-0331 та ЗОШ № 104 (Оболонський район) була проведена міська Спартакіада серед допризовної молоді з військово-спортивного семиборства.

До проведення цієї Спартакіади була проведена велика підготовча робота усіх 11 команд міста Києва, це збірні команди 10 районів та команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Для якісної підготовки команд міста були задіяні і спортивно-технічні бази Київської міської організації товариства сприяння обороні України.

Початком Спартакіади передував дуже важливий захід в плані військово-патріотичного виховання та осмислення сьогоднішньої молоді — хто такий справжній патріот України!

Військова частина В-0331, яка постійно надає свою базу для проведення військово-спортивних заходів в минулому році побудувала Алею Героїв — це Алея, де на мармурових обелісках закарбовані прізвища воїнів військової частини, що загинули за свободу і незалежність України в зоні антитерористичної операції на сході України.

Покладання квітів до обелісків Героям учасниками та організаторами змагань, палкі виступи представників від команд та оркестр військової частини, а також присутність телевізійних каналів, все це показало, що всі ми єдині і прагнемо одного — миру нашій Україні!

На жаль, наші вороги не дають жити в мирі та злагоді українському народові, розуміючи, що захищати мир в державі потрібно і нашим юним допризовникам, вони з великим бажанням провели 3 дні у змаганнях за першість називатися найкращими в місті Києві, адже кращі спортсмени зможуть виступити на всеукраїнській Спартакіаді з військового семиборства.

За підсумками змагань місця розподілились в такій послідовності:

Звання абсолютного чемпіона завоювала команда військового ліцею імені Івана Богуна;
1 місце посіла збірна команда Печерського району;
2 місце — збірна команда Дніпровського району;
3 місце — збірна команда Святошинського району;
4 місце — збірна команда Деснянського району;
5 місце — збірна команда Подільського району;
6 місце — збірна команда Солом»янського району;
7 місце — збірна команда Оболонського району;
8 місце — збірна команда Шевченківського району;
9 місце — збірна команда Голосіївського району;
10 місце — збірна команда Дарницького району.

Заступник Голови С. Соловей