ГоловнеНовини

Рада правління

rada830 березня 2017 року у будинку Товариства сприяння обороні України відбулося Перше засідання Ради Правління Київської міської організації ТСО України після прийняття та реєстрації нової редакції Статуту Київської міської організації Товариства сприяння обороні України у відповідності до законодавства України.

Питань на Порядку денному було дуже багато і всі важливі та термінові, найголовнішими з яких на сьогодні була організація та проведення роботи щодо внесення змін до реєстраційних документів районних організацій міського Товариства.

Детальне обговорення нововведень і змін у статутних документах, проведення детального аналізу діяльності міської організації та структурних підрозділів у 2016 році, пропозиції та перспективні плани подальшої роботи було озвучено директорами та працівниками фінансово-господарської діяльності організацій міського Товариства.

І все ж основні пріоритети діяльності залишаються незмінними — : збільшення об’ємів діяльності по підготовці кадрів, перепідготовці, підвищенні кваліфікації робітничих професій, в тому числі і серед навчальних закладів професійно-технічної освіти міста Києва, відкриття первинних організацій серед учнівської та студентської молоді, а також більш активніша діяльність у різноманітних військово-патріотичних та спортивно-технічних заходах.

Підбиваючи підсумки першого засідання Голова Київської міської організації ТСО України Ніколаєнко Ольга Миколаївна, наголосила, що будуть сформовані та скориговані плани роботи організації з урахуванням всіх пропозицій.

Але в першу чергу для досягнення та виконання намічених цілей міської організації, всім керівникам необхідно більш ретельніше підходити до вирішення спільних планів і сьогодні як ніколи, повинна бути згуртованість та взаємодопомога усіх членів міського Товариства!

Заступник Голови С. Соловей