ГоловнеНовини

Відкритість до співпраці!

Пройшов рік з дня заснування Київського міського осередку службового собаківництва, який очолює фахівець своєї справи Подзубанова Валерія Сергіївна.

Рік існування, роботи, пошуки партнерів та однодумців, участь у різноманітних національно-патріотичних та спортивно-масових заходах – ось результат річної діяльності цієї первинної ланки, яка входить до складу Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Головною метою працівників, які працюють в клубі – це допомога усім бажаючим її отримати. Майже всі вихідні та і будні, кипить теоретична і практична робота. Зумівши об»єднати професійних фахівців-кінологів та вийшовши на доволі високий рівень своєї фаховості, до спеціалістів клубу постійно є пропозиції про співпрацю. Ось лише 10 червня 2020 року був підписаний Договір про співпрацю між ГО «ТСО України» та Департаментом кримінально-виконавчої служби України. Тісна співпраця проводиться з військовими частинами Національної Гвардії України, Національної поліції України, громадськими організаціями та навчальними закладами міста Києва і України.

Особливо хочеться відмітити інструктора-кінолога міського осередку – Кюрчева Олександра Миколайовича, який майже ввесь свій вільний час надає підтримку та допомогу в організації заходів за участю Товариства.
Навіть в умовах карантину, який не дає повноцінно працювати, створює перепони та додаткові проблеми, фахівці роблять свою роботу на високому організаційному рівні.

Успіхи не приходять просто так, для цього потрібно постійно підвищувати свій професійний рівень та майстерність – такий девіз оборонців міського Клубу!

Директор
центрального Клубу
собаківництва ГО «ТСО України» Ірина Івахова