ГоловнеНовини

Нові старти – нові перемоги

З 19 по 21 лютого 2021 року «південна Пальміра», а саме місто Одеса вже вкотре приймала І-й етап чемпіонату ГО «ТСО України» з радіокерованих моделей, класів шосейних перегонів у приміщенні.

Чемпіонат зібрав спортсменів з 8 обласних організацій та міста Києва, на жаль карантинні обмеження в зв’язку з пандемією коронавірусу, не дали можливості зібрати максимальну кількість оборонців України.

Не порушуючи «традиції», спортсмени столиці України і цього разу виступили на високому рівні, посівши 2 загальнокомандне місце, пропустивши поперед себе команду з Миколаївської області, яка випередила нас лише на 1 очко. «Збірники» міської організації виступали у складі 15 спортсменів: Кота Дмитра, Баранчука Дмитра, Федоренка Володимира, Норкіна Івана, Кучабського Захара, Цюмана Святослава, Коломійця Андрія, Туриці Олександра, Гордіяша Тараса, Качура Антона, Нікітенкова Вадима, Сільничого Іллі, Шпаченка Юрія, Спінатія Тимура та Голубка Олексія.

Хочемо зазначити, що поряд з досвідченими чемпіонами різноманітних всеукраїнських змагань, у чемпіонаті брали участь і перспективні спортсмени міського Товариства, які є найближчим резервом збірної команди міста Києва з автомодельного спорту.

Тож будемо чекати на нові старти та нові перемоги від наших вихованців!

Тренер ДЮСТШ з автомодельного спорту
Київської МО ТСО України Віктор Качур